~*¤ô§ô¤*~ منتديات اصحابنا~*¤ô§ô¤*~
اهلا وسهلا بكل اصحابنا ... لو كنت صاحب معانا شرفنا بالدخول وشارك معانا ... لو كنت زائر جديد يشرفنا تسجيلك لدينا
~*¤ô§ô¤*~ منتديات اصحابنا~*¤ô§ô¤*~
اهلا وسهلا بكل اصحابنا ... لو كنت صاحب معانا شرفنا بالدخول وشارك معانا ... لو كنت زائر جديد يشرفنا تسجيلك لدينا
~*¤ô§ô¤*~ منتديات اصحابنا~*¤ô§ô¤*~
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

~*¤ô§ô¤*~ منتديات اصحابنا~*¤ô§ô¤*~

اصحاب على كيف كيفك
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فاهيتا الدجاج المكسيكي

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مش انا
مشرفة النكـت والألعـاب
مشرفة النكـت والألعـاب
مش انا


انثى
عدد المشاركات : 2009
تاريخ التسجيل : 03/03/2008
السٌّمعَة : 0

البطاقة الشخصية
مستوى العضـــو: مشاركات متميزة وتواجد فعال ودائم

فاهيتا الدجاج المكسيكي Empty
مُساهمةموضوع: فاهيتا الدجاج المكسيكي   فاهيتا الدجاج المكسيكي Emptyالأحد 16 مارس 2008, 8:14 pm


بصووووا بقا ياجماعه الاكله دى تهبل انا هرفكوا بيها واللى يواجهوا اى مشكله فى معرفه اى صنف يقولى وانا هقوله على البديل وكله بحسابه يعنى متنسونيش وقت الاكل



جهزين

المقادير :

2 حبة فلفل (مقطع) .

2 فص ثوم (مقطع) .

2 ملعقة كبيرة كزبرة طازجة (مقطعة) .

عصير 1 حبة ليمون .

1 ملعقة صغيرة حبق مجفف .

ملعقة صغيرة أوريجانو مجفف .

ملعقة صغيرة سكر .

1 كوب ماء .

2 مكعب مرقة الدجاج .

3 حبات فلفل، بعدة ألوان حسب الرغبة (مقطعة لشرائح كبيرة) .

4 صدور دجاج (مقطعة لشرائح) .

4 ملاعق كبيرة زيت .

3 حبات بصل (مقطعة لشرائح رفيعة) .

1 ملعقة كبيرة صلصة ورسسترشاير .

8 قطع تورتيلا .

صلصة مكسيكية .

كريمة حامضة .

الطريقة :

- في وعاء قليل العمق، توضع حبات الفلفل والثوم والكزبرة وعصير الليمون والحبق والأوريجانو والسكر والماء ومكعب مرقة الدجاج والفلفل، وتخلط جيداًً.

- تضاف قطع الدجاج وتحرك وتغطى وتترك لتنتقع لمدة ساعة أو طيلة الليل في البراد.

- يسخن الزيت في وعاء، ويصفى الدجاج (مع الاحتفاظ بماء النقع)، ويقلى حتى يكتسب لوناً بينياً. - يرفع من الوعاء ويترك جانباً.

- باستخدام نفس الزيت، تقلى شرائح البصل حتى تذبل، ثم توضع جانباً، ويقلى الفلفل في نفس الوعاء لبضع دقائق، مع إضافة القليل من الزيت إن لزم الأمر.

- يعاد وضع الدجاج والبصل ومرق النقع وصلصة ورسسترشاير إلى الوعاء.

- تطهى على نار خفيفة مع التحريك من حين لآخر لمدة 5 دقائق أو حتى ينضح الدجاج.

- يضاف الفلفل حسب الرغبة ويقدم مع التورتيلا والصلصة والكريمة الحامضة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
MedoOo
مـديـر المنتدى وكبير الشلــه
مـديـر المنتدى وكبير الشلــه
MedoOo


ذكر
عدد المشاركات : 3838
العمر : 36
مكانك فين : دايخ فى زمن بايخ
الوظيفـه : مهندس
مزاجك : ماشى الحال
مزاجــــى : فاهيتا الدجاج المكسيكي 110su4
بلـــدى : فاهيتا الدجاج المكسيكي Ed56ieuiota5
تاريخ التسجيل : 09/10/2007
السٌّمعَة : 1

البطاقة الشخصية
مستوى العضـــو: البيه المديـــــــــــر

فاهيتا الدجاج المكسيكي Empty
مُساهمةموضوع: رد: فاهيتا الدجاج المكسيكي   فاهيتا الدجاج المكسيكي Emptyالإثنين 17 مارس 2008, 7:19 pm

اممممممممممممممممممم

الله عليكى ياكارمن
بس ابقى اعمليها وهاتيها بقى هههههههههه
:D
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مش انا
مشرفة النكـت والألعـاب
مشرفة النكـت والألعـاب
مش انا


انثى
عدد المشاركات : 2009
تاريخ التسجيل : 03/03/2008
السٌّمعَة : 0

البطاقة الشخصية
مستوى العضـــو: مشاركات متميزة وتواجد فعال ودائم

فاهيتا الدجاج المكسيكي Empty
مُساهمةموضوع: رد: فاهيتا الدجاج المكسيكي   فاهيتا الدجاج المكسيكي Emptyالإثنين 17 مارس 2008, 7:58 pm


بس كده اوووووووووووووك بس متعرفش حد بقا عشان دى متنفعش غير لواحد بس وانا هقسمها فبكفايه هههههه نورت ياميدو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فاهيتا الدجاج المكسيكي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كرات الدجاج المقليه
» شوربة الدجاج على الطريقة الصيني
» فطائر التوست بحشوة الدجاج والمايونيز

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
~*¤ô§ô¤*~ منتديات اصحابنا~*¤ô§ô¤*~ :: ––––•(-•اصحابنا البيت بيتـــك•-)•–––– :: مطبخ أصحآبنـــآ-
انتقل الى: